mètode salut digestiva

Mètode Salut Digestiva

Mètode salut digestiva
Amb el Mètode Salut Digestiva t’ajudarem a millorar aquelles males sensacions de panxa, les inflors a la zona abdominal, els problemes per anar de ventre i et podràs oblidar de digerir malament els aliments sense saber el motiu.
 
Després de realitzar el mètode Salut Digestiva tornaràs a tenir molta energia i vitalitat, dormiràs bé i et sentiràs descansat/da quan et llevis.

El mètode Salut Digestiva també t’ajudarà a crear nous hàbits d’alimentació i de moviment que t’ajudaran perdre pes sense cap efecte rebot i sense passar gana.
 
Si vols millorar algun d’aquests aspectes, aquest programa és per a TU!
 
Inclou
  • El mètode salut digestiva és totalment online, no et caldrà desplaçar i el pots seguir des d’on vulguis!
  • Tens un acompanyament integral i diari per l’Ariadna (farmacèutica i PNIE) durant 12 setmanes seguides.
  • Hi ha una sessió setmanal pel zoom, on t’explicaran què hauràs de fer durant aquella setmana. Si no hi pots assistir, pots veure el vídeo quan vulguis i les vegades que vulguis.
  • Tens 2 sessions individuals de 30-40 min amb l’Ariadna, una al principi i l’altra al final del mètode per tal de resoldre els dubtes més íntims i, així personalitzar-te més el mètode.
  • Durant el mètode de salut digestiva tens accés a un grup privat del facebook, on tots els membres exposen dubtes sobre alimentació, receptes, sensacions, L’Ariadna us anirà responent i així, ens ajudarem entre tots i totes. Som una tribu!

Testimonis

“Quan vaig començar el programa, pensava que no aguantaria ni la primera setmana. La veritat és que m’ha anat molt bé, ja no tinc dolors ni cremors d’estómacs. Els dolors d’artritis crònica han disminuït força i he perdut pes, així que molt bé!”

Beni Lavado

“La millora més notable del mètode ha estat a nivell energètic i de rendiment esportiu. He perdut pes i he guanyat musculatura, em sento més lleuger i més fort que mai quan faig esport. La descoberta més novedosa per mi ha estat el dejuni intermitent. (…) He aconseguit baixar molt la ingesta de sucres i processats. Menjo cereals, però només arròs i blat sarraí. De llegums, quasi no en menjo. Faig tres àpats al dia i no pico entre hores.”

Lluís Sagués

“He après moltes coses dels aliments i n’he confirmat algunes que, sense voler, al llarg de la meva vida he fet. M’ha agradat el fet de perdre la por al “no menjar” durant hores i sentir-te igual de bé o millor. Tenim tan interioritzat que s’ha de menjar com a mínim tres cops al dia i que, quan no ho fas, sembla que estiguis fent quelcom malament. El mètode m’ha ajudat a veure que si no tens gana no cal menjar i punt.”

Núria Padrisa

“Ja feia temps que no estava bé a molts nivells, emocional i sobretot físic, abans de començar el mètode. Jo venia d’una fase d’ansietat i d’angoixa que em va fer tocar fons. Per mi han estat 12 setmanes molt positives. Primer de tot, espero els dilluns amb candeletes per saber què ens explicaràs. Les explicacions són molt entenedores i, tenir les sessions al Drive van molt bé per poder tornar a repassar el que ens has explicat. Poder compartir dubtes amb tu i la resta de la tribu és genial, no té preu. Et permet poder ampliar el que ens has explicat a les sessions.”

Dolors Serral

“Valoro l’experiència molt positivament. Tenia conceptes mal entesos que he arrossegat durant anys i fa que no entengués perquè em trobava malament. He descartat per complet les llegums, prenc làctics 2 cops a la setmana, no menjo pa i de cereals, menjo arròs. M’ha canviat el metabolisme, m’he aprimat però tot més ben “posat”. No tinc tanta gana, molts cops faig semi-dejunis i aguanto. Abans tenia les piles foses a les 20h i ara poden ser les 22h, no em falta energia tot i llevar-me d’hora. Tinc ganes de fer esport, cosa que abans no em passava!”

Àngels Capdevila

Ariadna Hernandez

Demana consulta amb l'Ariadna

Farmacèutica especialista en Anàlisis Clíniques i Psiconeuroimmunòloga clínica

Formulari de contacte

    He llegit i accepto l' Avís Legal