MILLORA EL RENDIMENT ESPORTIU

L'EXERCICI FÍSIC ÉS UN DELS NOSTRES PILARS DELS HÀBITS SALUDABLES

La psiconeuroimmunologia (PNIE) millora el rendiment esportiu, ja que té en compte totes les vessants del funcionament del nostre organisme: emocions, sistema nerviós, sistema digestiu i hormones. La pràctica d’exercici físic també és un dels pilars dels nostres hàbits saludables.

Com hi intervenim?

PAUTA ALIMENTÀRIA

Elaborem una pauta de combinacions d’aliments reals i el “timming” dels àpats en funció del tipus d’esport que practiquis, dels objectius a assolir i del teu metabolisme. Amb l’ajuda d’una dietista formada en PNIE, et podem elaborar menús personalitzats setmanals o mensuals amb la finalitat de millorar el rendiment esportiu.

PÈRDUA DE PES

Fem un estudi antropomètric per realitzar canvis estructurals en el teu pes per tal de millorar la constitució corporal, ajudem a eliminar el greix visceral sobrant i a tonificar els músculs. D’aquesta manera, podem augmentar el teu rendiment esportiu i reduir la inflamació crònica de baix grau.

Rendiment esportiu centre de salut i rendiment Ariadna

RECUPERACIÓ INTESTINAL, REDUCCIÓ DE LESIONS I INFLAMACIÓ CRÒNICA

Segons la PNIE, la base de la majoria de patologies són d’origen intestinal. Un intestí permeable pot conduir a l’aparició d’alteracions fisiològiques com ara al·lèrgies, permeabilitat intestinal (diarrea, restrenyiment, reflux gàstric, gasos, etc.), lesions repetitives (tendinitis, trencaments musculars, fractures òssies,…). T’ajudem a recuperar l’intestí mitjançant una pauta alimentària ben estructurada i ordenada durant el dia, tot respectant el temps de l’activitat esportiva i el descans.

ESTRATÈGIA ALIMENTÀRIA ABANS, DURANT I DESPRÉS DE LA COMPETICIÓ

Tan si ets un esportista professional com un amateur i no saps què menjar abans, durant i després de la competició, aquí t’ajudem a estructurar-te els àpats, els “snacks” i la recuperació. El descans, tan el nocturn com el diürn, és una part vital per la nostra salut. És com beure aigua o menjar, no podríem viure sense el descans. 

SUPLEMENTACIÓ ESPORTIVA

T’ensenyem a elaborar els teus propis suplements esportius, isotònics, recuperadors o “snacks esportius” a partir dels aliments reals que ens ofereix la natura. D’aquesta manera, ens assegurem que no tinguis dèficits de vitamines, minerals o altres macro-micro nutrients.

ESPORT I MENT

La PNIE demostra la influència de les emocions i els pensaments sobre el nostre organisme. D’aquesta manera, una bona gestió emocional i de l’estrès ajuda a millorar el rendiment esportiu. Conèixer i atendre els aspectes cognitius i emocionals forma part del recorregut per una intervenció completa i integradora.

Canvi d’hàbitsT’ajudem a canviar hàbits per millorar la teva qualitat de vida i aconseguir un millor rendiment segons els teus objectius marcats. 

Establiment de metes i objectius: La teva motivació és molt important a l’esport, de la mateixa manera que ho és establir metes i objectius realistes per assolir el que vols aconseguir, tan si ets amateur com professional.   

Gestió de l’estrès: Una bona gestió de l’estrès és determinant per un bon rendiment esportiu. L’estrès pot ser causat per factors extrínsecs (exigències laborals, conflictes familiars, competicions, etc.) o intrínsecs (autoexigència, perfeccionisme, insatisfacció, entre d’altres). Aprendràs a identificar els teus i a gestionar-los.

Preparació davant de proves esportives: T’ajudem a preparar-te mentalment davant de proves esportives, per poder afrontar adequadament i aconseguir-ne el màxim rendiment.

“CONTROLA LA TEVA MENT PER CONQUISTAR EL TEU COS”

L’esport ens diverteix, ens fa moure i ens allibera de tensions produïdes per la majoria de professions sedentàries que tenim actualment.

Fer esport no ha de ser una obligació, sinó una manera de viure la vida i un plaer per trobar-nos més sans i amb millors condicions per afrontar el dia a dia. De vegades, l’esport ens porta a participar en competicions i a buscar la superació d’un mateix. Per tal de no defallir hem d’estar ben alimentats.

T’acompanyem perquè puguis assolir els teus objectius. Si el que necessites és una millora del rendiment esportiu en general, nosaltres tenim les eines i els coneixements perquè ho aconsegueixis. Treu el màxim partit al teu cos, perquè cos i ment vagin junts per sempre.

Millora el teu rendiment Esportiu