PSICOLOGIA HOLÍSTICA

LES EMOCIONS I ELS PENSAMENTS TAMBÉ AFECTEN AL NOSTRE ORGANISME

Un dels aspectes claus en la PNIE és que demostra la influència de les emocions i els pensaments sobre l’organisme. Com pensem i com sentim ens afecta al nostre dia a dia. La Psicologia Holística ens ajuda a prendre consciència del què ens passa i identificar a temps disfuncions o limitacions que abans no teníem, ajuda a millorar la teva salut tant física, emocional i social.

En quins casos et pot ajudar la Psicologia Holística?

ACOMPANYAMENT EN LA DIETA

Per a algunes persones pot resultar difícil canviar certes pautes alimentàries, sobretot si ha fet diverses dietes sense èxit anteriorment. Cal saber que un bon acompanyament psicològic i emocional és la clau per aquest procés, ja que ajudarà a detectar quins factors estan dificultant els avenços i ajudem a afrontar-los i a treballar-los profundament.

CANVIS D’HÀBITS SALUDABLES AMB LA PSICOLOGIA HOLÍSTICA

Per tal d’aconseguir uns nous hàbits saludables i duradors, és necessari entendre d’on vénen les males costums i el perquè. T’ajudem a fer els canvis hàbits saludables que necessites i a entendre perquè n’hi ha que fa tant temps que perduren i és tan difícil modificar-los. 

Psicologia Holística Centre de salut i rendiment Ariadna

GESTIÓ I MANEIG DE L’ESTRÈS

El mal humor, les tensions, mals de cap, són alguns dels símptomes d’una mala gestió de l’estrès, i això repercuteix en tot l’organisme. Aprendre a gestionar-ho adequadament no només t’ajudarà a millorar la teva qualitat de vida, sinó també al teu rendiment. 

TRASTORNS DE L’ESTAT D’ÀNIM

Hi ha molts moments en el nostre dia dia que la tristesa, l’ansietat i/o els canvis d’humor estan presents en el teu en les nostres vides, és que alguna cosa no funciona. Amb la Psicologia Holística podrem detectar-ho a temps i tractar-ho de manera eficaç, identificar què és el que ens afecta i posar-hi solució.

LA PSICOLOGIA HOLÍSTICA T'AJUDA EN EL TEU DIA A DIA