Psiconeuroimmunologia

TORNA'T A SENTIR BÉ A TRAVÉS DE LA PSICONEUROIMMUNOLOGIA

La Psiconeuroimmunologia és un mètode de treball que connecta la medicina convencional i teràpia integrativa, el qual ens permet estudiar les interaccions entre les emocions, el sistema nerviós, digestiu, immunitari i hormonal per tractar eficaçment, entre d’altres: migranyes, canvis d’humor, dolor crònic, al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, lesions, insomni,…

 

Psiconeuroimmunologia

Et vols tornar a sentir bé? Fa temps que no et trobes bé i no saps com fer per millorar la teva salut?

Doncs, aquí t’explicarem com et podem ajudar a través de la Psiconeuroimmunologia (PNIE).

A través de la Psiconeuroimmunologia, afrontem malalties, lesions o desequilibris des d’una perspectiva global, oferint un tractament holístic per retornar-te la salut. L’objectiu de la PNIE és trobar la causa per la qual s’ha perdut la salut i posar-hi remei a través de l’alimentació, d’hàbits de vida saludables com el descans i l’exercici físic.

Segons les necessitats de cada persona, elaborem pautes de combinació d’aliments indicades per regenerar i millorar la flora intestinal, pensada per a entrenaments i competicions esportives que s’han de compaginar amb la jornada laboral o bé, per reduir la incidència de malalties metabòliques (hipertensió, obesitat, diabetis,…) i la inflamació crònica de baix grau, entre d’altres.

Mètode Salut Digestiva

Mètode salut digestiva
Tens males digestions? Tens problemes per anar de ventre? Estàs fart/a de no pair bé els àpats i ja no saps què menjar per què tot se’t posa malament?
 
Et falta energia i vitalitat? Dorms moltes hores i et lleves sense haver reparat, com si haguessis passat la nit de festa?
 
Vols perdre pes sense efecte rebot? Has provat moltes dietes i cap d’elles t’han funcionat?
 
Si vols millorar algun d’aquests aspectes, aquest programa és per a TU!
Ariadna Hernandez

Demana consulta amb l'Ariadna

Farmacèutica especialista en Anàlisis Clíniques i Psiconeuroimmunòloga clínica

Formulari de contacte

    He llegit i accepto l' Avís Legal