Psiconeuroimmunologia

TORNA'T A SENTIR BÉ A TRAVÉS DE LA PSICONEUROIMMUNOLOGIA

La Psiconeuroimmunologia és un mètode de treball que connecta la medicina convencional i teràpia integrativa, el qual ens permet estudiar les interaccions entre les emocions, el sistema nerviós, digestiu, immunitari i hormonal per tractar eficaçment, entre d’altres: migranyes, canvis d’humor, dolor crònic, al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, lesions, insomni,…

 

INFOGRAFIA Psiconeuroimmunologia

Et vols tornar a sentir bé? Fa temps que no et trobes bé i no saps com fer per millorar la teva salut?

Doncs, aquí t’explicarem com et podem ajudar a través de la Psiconeuroimmunologia (PNIE).

A través de la Psiconeuroimmunologia, afrontem malalties, lesions o desequilibris des d’una perspectiva global, oferint un tractament holístic per retornar-te la salut. L’objectiu de la PNIE és trobar la causa per la qual s’ha perdut la salut i posar-hi remei a través de l’alimentació, d’hàbits de vida saludables com el descans i l’exercici físic.

Segons les necessitats de cada persona, elaborem pautes de combinació d’aliments indicades per regenerar i millorar la flora intestinal, pensada per a entrenaments i competicions esportives que s’han de compaginar amb la jornada laboral o bé, per reduir la incidència de malalties metabòliques (hipertensió, obesitat, diabetis,…) i la inflamació crònica de baix grau, entre d’altres.

Escull l'opció que més et convingui

VISITA A VISITA

Consisteix en una primera visita de 60-90 minuts segons el cas, es fa una entrevista exhaustiva mitjançant preguntes i estudi de proves (si es tenen). Es fa una proposta de tractament a través de l’alimentació, exercici físic, consciència mental i emocional, descans i/o suplementació. Les visites de seguiment solen ser de 60 minuts i es programen entre 1 i 2 mesos.

  • Formulari pre-visita.
  • 1a visita: entrevista, aclariment conceptes i interpretació d’analítiques o proves (si n’hi ha) segons el formulari omplert. Es fa una explicació de la situació de la persona i de la pauta a seguir (alimentària, hàbits de vida i/o suplementació)
  • Visites de seguiment: revisió de l’analítica (si procedeix), recomanacions alimentàries a seguir i/o suplementació.
ONLINE - PRESENCIAL

PACK 3 VISITES

Consisteix en 3 visites durant 5 mesos com a màxim. Aquest servei funciona de la mateixa manera que el servei “Visita-Visita” amb la possibilitat de contactar amb el terapeuta per fer consultes.

  • Formulari pre-visita.
  • 3 visites durant 5 mesos com a màxim: entrevista, aclariment conceptes i interpretació d’analítiques o proves (si n’hi ha) segons el formulari omplert. Es fa una explicació de la situació de la persona i de la pauta a seguir (alimentària, hàbits de vida i/o suplementació).
  • Acompanyament personalitzat i integral (alimentari, estructura hàbits d’activitat i de descans) durant 5 mesos com a màxim.
  • Possibilitat de fer consultes al terapeuta un cop per setmana, via mail o whatsapp.
ONLINE - PRESENCIAL

Mètode Salut Digestiva

Mètode salut digestiva
Tens males digestions? Tens problemes per anar de ventre? Estàs fart/a de no pair bé els àpats i ja no saps què menjar per què tot se’t posa malament?
 
Et falta energia i vitalitat? Dorms moltes hores i et lleves sense haver reparat, com si haguessis passat la nit de festa?
 
Vols perdre pes sense efecte rebot? Has provat moltes dietes i cap d’elles t’han funcionat?
 
Si vols millorar algun d’aquests aspectes, aquest programa és per a TU!
Ariadna Hernandez

Demana consulta amb l'Ariadna

Farmacèutica especialista en Anàlisis Clíniques i Psiconeuroimmunòloga clínica

Formulari de contacte

Escull la teva opció

He llegit i accepto l' Avís Legal