SERVEI DE DIETISTA I NUTRICIÓ

“QUE LA MEDICINA SIGUI EL TEU ALIMENT I QUE L’ALIMENT SIGUI LA TEVA MEDICINA”

Hipócrates s.V a.C

ALIMENTACIÓ SANA I EQUILIBRADA

T’ensenyem a aprendre a fer una alimentació sana i equilibrada, a menjar amb consciència i a conèixer quins són els aliments que millor digereix el teu cos. Aprendràs a nodrir-te a partir d’aliments reals i eliminaràs els aliments processats i industrials de la teva dieta, que no t’ajuden gens.

OBJECTIUS REALISTES DINS EL TEU DIA A DIA

T’acompanyem a fer el camí junts per tal de poder assolir uns objectius realistes segons les teves necessitats i buscant solucions als problemes del teu dia a dia. Els canvis que fem són graduals, és un procés d’aprenentatge i donem temps al nostre cos a adaptar-se a la nova alimentació.

D’aquesta manera, tenim una adherència molt més bona i duradora.

CANVI D’HÀBITS SALUDABLES

Al nostre servei de Dietista i Nutrició valorem cada cas, de manera única i personalitzada, per poder elaborar una pauta de canvis d’hàbits alimentaris fixant objectius assequibles per a cada cas. No utilitzem una dieta estricte perquè està més que comprovat que, amb el temps, s’acaba abandonat. 

1. ORIENTACIÓ ALIMENTÀRIA

Per tal d’aconseguir un canvi d’hàbits saludables, elaborem una pauta o combinació d’aliments especialment indicats en casos d’intoleràncies alimentàries, al·lèrgies, males digestions,… amb la finalitat de restaurar l’intestí i millorar la seva flora intestinal per tal d’obtenir el màxim de nutrició possible i la mínima entrada de toxines a l’organisme. També, recomanem els millors aliments per a síndromes metabòlics, inflamació crònica i trastorns hormonals; per optimitzar el rendiment esportiu. Aquest canvi d’hàbits alimentaris es dissenya conjuntament amb l’usuari, en funció de l’estil de vida, dels horaris i del temps disponible per cuinar.

Si vols saber en què consisteixen els aliments processats i els aliments reals, aquí t’expliquem una petita crònica de com la indústria alimentària americana té molta influència als ciutadans americans que va viure l’Ariadna amb la pròpia pell. I el nostre país va pel mateix camí. 

2. EXERCICI FÍSIC

Moure’ns és molt important per activar i millorar les funcions del nostre metabolisme. Elaborem una periodicitat d’exercici físic adaptada a la situació per ajudar a perdre pes, augmentar força, reduir inflamació crònica de baix grau,… ja que massa exercici físic pot ser un inconvenient. Si és necessari, podem recomanar-te un entrenador personal que t’ajudarà a fer el canvi d’hàbits saludables que necessites.

3. DESCANS

El descans, tan el nocturn com el diürn, és una part vital per la nostra salut. És com beure aigua o menjar, no podríem viure sense el descans. T’ajudem a respectar al màxim el rellotge biològic proporcionant-te eines per aprendre a compaginar-ho amb les jornades laborals extenses que ens fan viure la societat, les quals no ens estan ajudant gens.

Servei de dietista i nutrició Centre de salut i rendiment Ariadna

AJUDEM A FER UN CANVI D’HÀBITS SALUDABLES PER OBTENIR LA MÀXIMA ADHERÈNCIA I EVITAR RECAIGUDES

DISSENY D’UN MENÚ PERSONALITZAT

Sabem que inspirar-te en els àpats i ser creatius amb la nostra dieta no és feina fàcil. Per aquest motiu, amb el nostre servei de Dietista i Nutrició t’ajudem a dissenyar un menú diari personalitzat especificant què menjar i com cuinar en cada àpat segons les teves necessitats i objectius.

Es té en compte l’estil de vida que tens, si practiques exercici físic i de quin tipus, si t’agrada cuinar,… per poder elaborar un menú que es pugui seguir bé i recuperar la salut que hem perdut.  

ALIMENTACIÓ PER A ESPORTISTES

L’alimentació d’un esportista té relació directa amb el seu rendiment esportiu. El nostre servei de Dietista i Nutrició t’ajuda a saber què menjar en cada moment per tal de millorar el teu rendiment. També t’ajudem a perioditzar els àpats, els tipus de “snacks” esportius, a preparar isotònics, recuperadors… tot allò que necessites prendre abans, durant i després de l’activitat esportiva.

Si t’interessa saber més sobre alimentació per a esportistes visita el nostre apartat de Rendiment Esportiu.

OBJECTIUS REALS PEL TEU DIA A DIA