SERVEIS CENTRE DE SALUT I RENDIMENT ARIADNA

psiconeuroimmonologia

Psiconeuroimmunologia

Et vols tornar a sentir bé? Fa temps que no et trobes bé i no saps com fer per millorar la teva salut? Doncs, aquí et podem ajudar a través de la Psiconeuroimmunologia (PNIE)
Psicologia holística

Psicologia Holística

Les emocions i els pensaments influeixen molt al nostre organisme
rendiment_200x3Centre de salut i rendiment Ariadna00

Rendiment Esportiu

La pràctica d’exercici físic també és un dels pilars dels nostres hàbits saludables
ASSESSORAMENT D’INTERPRETACIÓ D’ANÀLISIS CLÍNICS PER A PROFESSIONALS SANITARIS

INTERPRETACIÓ D’ANÀLISIS CLÍNIQUES

Servei d’interpretació de les analítiques amb recomanacions alimentàries i/o de suplementació per als professionals sanitaris que no dominen aquest camp

Mètode Salut Digestiva

Mètode salut digestiva
Tens males digestions? Tens problemes per anar de ventre? Estàs fart/a de no pair bé els àpats i ja no saps què menjar per què tot se’t posa malament?
 
Et falta energia i vitalitat? Dorms moltes hores i et lleves sense haver reparat, com si haguessis passat la nit de festa?
 
Vols perdre pes sense efecte rebot? Has provat moltes dietes i cap d’elles t’han funcionat?
 
Si vols millorar algun d’aquests aspectes, aquest programa és per a TU!
 
Testimonis
 • Després de la segona visita i l’eliminació total del gluten, el canvi ja va ser definitiu. Continuo prenent ferro, tenia molt per recuperar, però aquest només em fa recuperar les reserves de ferro, i no empitjora res. Moltíssimes gràcies per ajudar-me a recuperar la meva salut.

  Mercè Nogueras

 • Dels 7 dies de la setmana, en passava 4 o 5 al llit, trobant-me molt malament. Ja havia provat moltes coses, però res funcionava. Llavors em vas visitar tu Ariadna, (…) la meva salut i els meus ànims milloraven dia a dia, gairebé no m’ho podia creure! (…) Moltíssimes gràcies Ariadna, per ajudar-me a recuperar la meva vida als meus 68 anys, sempre t’estaré agraïda.

  SEFA

 • Ariadna, moltes gràcies per ajudar-me a trobar el meu equilibri i benestar, tant físic com emocional. Gràcies per  la teva amabilitat i la teva disponibilitat sempre que ha estat necessari. Amb les pautes alimentàries que m’has anat ensenyant, he aconseguit tenir una alimentació molt més sana i adequada a la meva persona. Ara em trobo molt millor! Moltes gràcies per la teva ajuda!

  Mariona Girabal

 • Donar-li mil gràcies a l’Ariadna per haver-me fet obrir els ulls, per haver combatut problemes físics, donat hàbits alimentaris, haver-me fet retrobar amb el plaer del menjar saludable i també d’escoltar el cos. Sense cap mena de dubte, ha estat la clau per estar més fort i sa, i poder rendir disfrutant al 100% en cada un dels reptes de la vida diària i esportiva.

  Francesc Solé

 • Ara fa un any que vaig començar les visites amb l’Ariadna i la meva vida ha canviat. Ara puc respirar, ha deixat de picar-me tot el cos, al·lèrgies vàries, restrenyiment crònic…. petites coses que donava per normal i em mataven a pessics. Després d’un any només puc donar gràcies a la gran professional que és l’Ariadna, fins i tot, ja m’ha donat d’alta ;).

  Àngels Capdevila

 • Gràcies Ariadna, per saber escoltar tant bé a les persones, per l’amabilitat i tranquil·litat que desprens i per la gran tasca que estàs fent. Tant de bo poguessis arribar a tanta gent que ho necessita, que no es troba bé i no sap per què. Moltes gràcies Ariadna.

  Teresa Malé

ETS CELÍAC/A TENS ALGUN FAMILIAR/AMIC/CONEGUT QUE HO SIGUI?

Aquí tens un llibre escrit per mi

“SÓC CELÍACA I QUÈ?”

Un conte que parla de la celiaquia amb un llenguatge planer, fàcil d’entendre i uns dibuixos divertits que plasmen, molt visualment, el què succeeix al sistema digestiu en aquesta patologia.

Una eina senzilla i molt clara per explicar i entendre què és la Celiaquia. Dirigit no només als infants que pateixen la malaltia, sinó també a tots aquells adults, professionals del sector sanitari, educadors i centres educatius que de manera directa o indirecta també la pateixen.

Amb aquest conte seràs capaç d’explicar i fer entendre quin és el procés de la malaltia i com podem evitar els seus efectes.

Necessites més informació?

Segueix el nostre blog
No hemos podido validar su suscripción.
Se ha realizado su suscripción.

Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre les novetats.